Belize Development

Belize Development este un dezvoltator imobiliar cu o experienta de 5 ani pe piata din Romania.

Proiectele dezvoltate în București și în zonele din imediata vecinătate a capitalei, sunt dedicate atât celor care își doresc să locuiască cât mai aproape de zona de business, cât și celor pentru care mediul ideal este departe de zgomotul urban dar cu facilități deosebite.

Despre noi

Ansamblurile rezidențiale din portofoliul Belize Development însumează peste 230 apartamente cu 1, 2, 3 sau 4 camere, în zone precum Floreasca, Petricani, sau orașul Pantelimon și se numără printre cele mai moderne proiecte din aceste zone.

Acestea au fost concepute pentru a vă oferi acces rapid către mijloace de transport, parcuri, centre comerciale și alte facilități indispensabile omului modern.

Proiectele Belize Development sunt îmbinarea perfectă dintre calitatea construcției și designul modern, oferind atât locuințe pretabile pentru achiziții prin programul Prima Casă, cât și apartamente din segmentul premium.

Pentru locuinta aleasa, clientii isi pot alege finisajele.

Proiecte

Belize Residence

Proiectul Belize Residence este amplasat in zona Cernica – Pantelimon, pe Soseaua Cernica, intr-o zona rezidentiala in plina dezvoltare. Locatia se bucura de acces direct si facil spre centrul orasului, precum si de vecinatatea unor centre comerciale dar si de legaturi catre artere rutiere principale de intrare in Capitala.

În apropiere se află opțiuni de agrement în aer liber, precum lacul Cernica și pădurea Cernica unde te poți bucura de natură în deplinătatea ei.

Pantelimon Lake

Complexul rezidențial Pantelimon Lake este situat pe malul lacului Pantelimon, cu deschidere către lac și cu ponton propriu, într-o zonă foarte liniștită din apropierea pădurii. Complexul cuprinde 2 blocuri, însumând 31 de apartamente dotate cu centrală proprie, tâmplărie de înaltă calitate și finisaje la alegerea clientului, boxe la subsol, locuri de parcare, supraveghere video 24/24, piscină.

În apropiere de complex, la doar 5 minute, se află Mega Mall, stația de metrou și alte diverse magazine.

Petricani Lake

Ansamblul rezidențial Petricani Lake este amplasat în proximitatea zonei de business a capitalei dar într-o oază de liniște, cu vedere la Lacul Tei.

Parcul Tei se află la 2 minute distanță de casă, permițându-vă să vă bucurați de natură la finalul unei zile de lucru sau în weekend, cu familia.

Avantaje

Dotari

lift, interfon, paza 24/24, supraveghere video

Finisaje

gresie, faianta, parchet, usi interior, obiecte sanitare, centrala, calorifere

Structura rezistenta

fier beton, placi beton, caramida porotherm

Consiliere

consiliere si asistenta continua

Solutii de finantare

Plata Cash

Plata cash a unei locuinte este una din cele mai avantajoase metode de plata, pretul fiind mult mai avantajos.

Credit Prima Casa

Belize Development va ofera suport si creditare in programul Prima Casa.

Credit Bancar

In momentul de fata alegem cea mai buna solutie de finantare. Revenim cu detalii.